Suomi 100!

Suomen 100 vuotta kestäneen itsenäisyyden kunniaksi otamme kaikilta kävijöiltämme vastaan ehdotuksia, kuinka juhlavuotta voitaisiin vuoden kuluessa juhlistaa yhdessä. Mahdolliset ehdotukset voi jättää kotisivujen vieraskirjaan tai ottamalla yhteyttä kyläyhdistykseen puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Vihtarin kylän tulevat tapahtumat

                         Tervetuloa!

Kyläyhdistyksen tapahtum

Muut tapahtumat:


Soisalo-opiston tarjoamat kurssit:

  • Kurssit ovat tällä hetkellä kesätauolla, mutta jatkuvat myöhemmin syksyllä. Tarkempi tieto ilmoitetaan soisalo-opiston sivuilla sekä vihtarin kotisivuilla.

- Yläoikealla olevaan kurssien hakukenttään kirjoitettava: vihtari, ja haettava sillä.


Avoinna vuoden ympäri

  • Huhmarniemen nuotiopaikka ja retkisatama.
  • Vihtarin luontopolku. Jossa on mahdollista havaita, kuinka luonto hoitaa itseään. Suunnattoman monimuotoisuuden myötä metsässä kasvaa niin uutta, kuin lahoaa ja hajoaa vanhaa erilaisten eliöiden yhteistyössä. Alueet, kuten luontopolkumme alue, tarjoaa mahdollisuuden monipuolisen eläinkunnan elämiselle. Luontopolku avattu 20.5.2017 ja sitä ylläpidetään yhteistyössä Vihtarin seudun kyläyhdistyksen, Suomen luonnonsuojeluliiton sekä sen paikallisjaoston ja Pirteän Pässin kanssa. Luontopolku on opastettu ja viitoitettu. Lisäopastusta saatavilla Pirteältä Pässiltä.